De Kroeg gaat sluiten per 1 april 2016.Vrijdag 4 maart Try-out TBD, 2PK en Crazy Monkeys.

Drie bands deze avond die rock covers spelen. Crazy Monkeys spelen covers en eigen werk. Laat je verrassen!!!!!!!!

Deur open 20.00 uur.
Aanvang 21.30 uur.
Entree gratis.

Zondag 6 maart RockaBilly Rumble Met The Hostmen.

The Hostmen is een Rockabilly 4 mans formatie opgericht in 2012. Alle vier de leden hadden al ruime podiumervaring in diverse andere rockabilly bands en eenmaal elkaar gevonden sloeg de vonk over en knalde het dak bij de repetities er al af. De luxe van een eigen repetitie ruimte en P.A. werkte hier uiteraard ook aan mee. Al snel was het gevoel er dat deze formatie , zonder het te weten, elkaar al jaren aan het zoeken was en dit eindelijk via vele omwegen gelukt is. Gestart als band is het nu ook een hechte vriendenclub en dat stralen ze uit en laten ze horen tijdens hun spetterend live optreden waarin zij elkaar alle ruimte gunnen waardoor The Hostmen een zeer eigen stijl hebben gecreëerd die zeer gewaardeerd word.

Deur open 15.00 uur.
Aanvang 17.00 uur.
Entree 6 euro.

Vrijdag 11 maart
HDC Bad Betty’s clubavond.

Iedereen welkom!!!!!!!!!!!

Deur open 20.00 uur.
Entree gratis.

Zondag 13 maart RockaBilly Rumble Met Louis King & Cc Jerome Jetsetters.

In maart/april 2016 is het eindelijk weer zover. Louis King, “The Australische King of Rockabilly Blues”, komt op verzoek van zijn vele fans na 3 jaar afwezigheid weer naar Europa voor een tour van ongeveer 4 weken, evenals in 2013 begeleid door CC Jerome’s Jetsetters. Louis King is een van de beste blues/rock’n roll muzikanten v an Australië en heeft daar ook al diverse grote muzikale prijzen in de wacht gesleept. Louis King zit al meer dan 30 jaar in de muziekbusiness en zijn shows zijn dan ook zeer uniek en onderhoudend. Niemand kan zo omgaan met “zijn” publiek als Louis King. Zijn repertoire is een mix van rockin blues, rock’n roll en rockabilly. Deze tour zal een mix worden van nummers uit het repertoire van Louis King, gecombineerd met nummers uit het repertoire van CC Jerome’s Jetsetters.

www.ccjeromesjetsetters.com

Deur open 15.00 uur.
Aanvang 17.00 uur.
Entree 10 euro.

Vrijdag 18 maart Jamsessie@ muziekcafe De Kroeg.

De Jamsessie waar alle stijlen de revue kunnen passeren. Iedereen is welkom dus laat je horen op t podium van De Kroeg! Ook bands zijn welkom om een aantal nummers te laten horen! En natuurlijk mag alleen luisteren onder t genot van een drankje ook! Backline aanwezig!

Wil je meer informatie mail je vraag naar dekroeggeldop@upcmail.nl

Deur open 20.00 uur.
Aanvang 21.30 uur.
Entree gratis.

Zaterdag 19 maart Curly Ice + Lois and the Dirty Heroes.

Curly Ice is een jonge en dynamische band uit Noord-Brabant die bestaat uit vier toegewijde muzikanten. Zij geven alles voor de Pop Punk muziek die ze maken. Curly Ice heeft al meer dan 100 shows gedaan door heel Nederland en zelfs in het Buitenland, Zodoende heeft Curly Ice een naam gevestigd in Nederland als in het Buitenland en weten zij hoe ze een energieke, strakke, meeslepende show moeten neerzetten en een goede indruk bij het publiek moeten achterlaten. Er is hun zelfs meerdere keren verteld dat hun een van de sociaalste bands zijn die het publiek ooit heeft ontmoet. Momenteel is de band druk bezig met een platenlabel, goede demo's op te nemen en natuurlijk energieke, strakke en staande shows te geven die je niet snel zal vergeten!

www.facebook.com/curlyice

Loïs & the Dirty Heroes.

Loïs & the Dirty Heroes, een combinatie die nog beter in elkaar past dan een legpuzzel voor drie-jarigen. De band afkomstig uit Tilburg verslindt zaal tot café met als doel om nooit vergeten te worden door jou! Met een sterke overtuigingsdrang en hun emoties in nummers, zorgen de vieze helden voor een muur van geluid die recht op jou af stevent.

www.facebook.com/Thedirtyheroes

Deur open 20.00 uur.
Aanvang 21.30 uur.
Entree gratis .

vrijdag 25 maart Very'o' matics +Smegmatics.

Old School rock van de bovenste plank. Uit Eindhoven. En dat betekent no-nonsense, lekker veel gitaarwerk en recht voor z’n raap. The Very’O’Matics gaan voor het wat minder bekende werk van hun muzikale helden. Niet alleen oude roemruchte bands als Led Zeppelin, Grand Funk, Cactus, Deep Purple, ene Jimi Hendrix, James Gang en Cream, maar ook Triggerfinger, Black Keys en Rival Sons komen voorbij, om maar eens wat te noemen. Variatie genoeg en een traditionele samenstelling van gitaar, bas, drums en een zanger is daarbij bijna een voorwaarde om het goed tot zijn recht te laten komen. Scheutje eigenzinnigheid erbij en je hebt The Very’O’Matics.

The Very'O'Matics zijn:
Henri Hogers zang
Ed Metternich zang / gitaar
Nick Kempers zang / basgitaar
Daan Kuypers drums

www.veryomatics.nl

Smegmatics.

Er is geen Nederlandstalig liedje veilig voor Eindhovens eigen Smegmatics: de hitmachine uit de hel. Zij confronteren het publiek met de zelfkant van de popmuziek: covers in punkrockvorm van de onderste plank, van nummers waarvan je dacht dat je ze verdrongen had. De Smegmatics verheffen de schaamplaat tot lustobject. Geniet van hun speciale sausje ironie, en duik met hen de afgrond in; je moeder weet waarom.

www.smegmatics.nl

Deur open 20.00 uur.
Aanvang 21.30 uur.
Entree gratis .
Bezoekers: